Shane Tusup Szabó Zsófi

89 ezres nyugdíjból él a Honvéd legendás focistája. Mindenki ledöbbent amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata hirtelen véget ért.


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men

Sokat kirándultak sportoltak rengeteget mosolyogtak.

. Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 nyarán jöttek össze február óta jegyben jártak ám két héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon jelentették be hogy szakítottak. Kívülről annyit lehetett látni hogy eddig sülve-főve együtt voltak. Amikor a veszekedés hevében Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit a szobába a rendőrséggel fenyegetőző műsorvezető a végső elkeseredésében az édesanyját hívta hogy segítsen rajta ő pedig a helyszínre is sietett.

Most azonban Zsófi sejtelmes posztot tett közzé amire Tusup is reagált. Végül vállalták a kapcsolatot eljegyzés is volt a közösségi médiában mindenki boldognak tűnt. Az okokat nem részletezték és arra kérték az embereket hogy ne is kérdezzék tőlük.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nem sokkal eljegyzésük után jelentették be szakításukat ami mindenkit meglepett hiszen semmi nem utalt arra hogy megromlott volna közöttük a viszonyA szomorú hírt közösségi oldalaikon jelentették be okokat azonban ők nem közöltek a közeli ismerősök azonban igen. Szabó Zsófi felbontotta eljegyzését. Ettől függetlenül több dolog kiderült a különválás óta közeli ismerősök nyilatkoztak hogy mi okozhatta a.

Pont azért mert amerikai edző el is jegyezte az RTL Klub műsorvezetőjét. Szabó Zsófi egyelőre nem reagált Tusup közeledésére és egyébként is most elsősorban a karrierje építgetésével van elfoglalva. Még a műsorvezető kisfiával is jól kijött a sztáredző ami nagyon fontos volt Zsófinak.

Megkötötték az első melegházasságot Svájcban. Mint ismert Szabó Zsófi egykori sorozatszereplő és Shane Tusup edző kapcsolata titokban kezdődött gyakorlatilag bujkáltak a nyilvánosság elől. Úgy hírlik hogy Shane Tusup heves természete is.

Pálma asszonyt meglátva az amerikai tréner még nagyobb haragra gerjedt. Kevésen múlt hogy nem ment neki Szabó Zsófi édesanyjának. Szabó Zsófi és Shane Tusup.

Az egyik ruhamárka hazai nagykövetévé vált amit bikinifelsőre vetkőzve jelentett be másnap pedig vidáman fagyizgatott egy másik márka könnyű nyári ruhácskájába bújva. Szabó Zsófi és Shane Tusup hetekkel ezelőtt jelentette be hogy véget ért mesébe illő románcuk felbontják az eljegyzést. Egyelőre nem tudni mi vezetett idáig.

Az emberek igazán izgalmas párnak találták őket mert hát nehéz elmenni amellett hogy Hosszú Katinka exe egy magyar hírességgel jött össze.


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1